Menu
مشاور آنلاین

عایق الاستومری ان بی آر

Scroll Down

عایق الاستومری ان بی آر

| K-FLEX ST محصولی ایده آل برای پاسخگویی به نیاز فنی عایقکاری در حوزه ساختمان و صنعت با هدف صرفه جویی انرژی یا جلوگیری از هدررفت انرژی، عدم کندانس، حفظ دما در شرایط ثابت و ... می باشد.

ویژگی های منحصربفرد عایق های فوم الاستومری از جنس NBR باعث شده است تا این محصول برای کاربردهای مختلف از عایقکاری خطوط فوق سرد گرفته تا سیستم های گرمایشی و خطوط انتقال و مخازن در صنایع مختلف ساختمانی، تهویه مطبوع، تاسیسات نفت و گاز، صنایع غذایی، دارویی، بیمارستان سازی، شیمیایی، خودروسازی و ... مورد استفاده قرار گیرند.


ضریب هدایت حرارتی پایین، گستره دمایی بالا (۱۰۵+ تا ۱۹۹- درجه سانتیگراد)، مقاومت بالا در مقابل نفوذ بخار آب و بسیاری از ویژگی های دیگر در این عایق ها مرهون ماهیت ماده، ساختار سلولی بسته و تکنولوژی تولید در این دسته از عایق ها می باشد.




مشخصات فنی

عنوان: عایق الاستومری ان بی آر

مدل: ST

برند: K-Flex

نوع : رول

ضخامت (mm): 9-13-16-19-25-32-40-50 mm

سایز (in): 1000-1200 mm

ضریب انتقال حرارت (kg/m³): مطابق با استاندارد های 8497 INSo 8621 , EN ISO EN 12667 (DIN 52612)

دمای کارکرد (°C): -196°C - +105°C

کشور: ایتالیا

مشخصات فنی


مشخصه فنی
نتایج
توضیحات
ضخامت استاندارد6-9-13-16-25-32-40-50 mm

عرض رول1000-1200 mm

ضریب هدایت حرارت

(Termal conductivity-w/mk)

y=0.034    20'c

y=0.032    0'c

y=0.029    -30'c

مطابق با استاندارد های ISO 8621 ,EN ISO8497 

EN 12667 (DIN 52621)

درصد صرفه جویی انرژی70%=>94%
درصد صرفه جویی انرژی بر اساس ضخامت و شرایط اجرا در این محدوده متفاوت است
محدوده دمای کاری-196 --- +105برای دمای پایین تر از -20 درجه مشاوره با کارشناسان فنی شرکت ضروری است
عمر مفیدبیش از 30 سالاتنخاب ضخامت مطلوب و اجرای صحیح در عمر عایق موثر می باشد
واکنش در برابر آتشکندسوز و خود خاموش شونده با غلظت دود پایین C-S3_d0مطابق با استانداردهای EN 13501 , NFP 92-501 , DIN 4102 , UNI 9177
سمیت دودغیر سمیمطابق با استانداردهای DIN 5510
مفاومت در برابر نفوذ بخار آبμ>10000
مطابق با استانداردهای DIN EN12086 , DIN EN 13469 , DIN EN 12086-13469


%40.0

زمان نصب کمتر


عایق الاستومری NBR

عایق الاستومری NBR

عایق الاستومری از پرکاربرد ترین مواد در صنایع مختلف هستند. از این مواد در صنعت ساختمان‌سازی برای محافظت سازه از گرما، سرما و سروصدای بیرون استفاده می‌شود. گردش صنایع دیگر نیز بدون وجود این ماده غیر قابل‌ تصور است.

به‌ ویژه که نسل جدید عایق‌ها دگرگونی بزرگی در همه صنایع به وجود آورده است. عایق الاستومری NBR از نسل جدید عایق‌ها، و عایقی موثر در صنعت و کارخانه‌های تولیدی است. کاربرد کلی عایق‌ها جلوگیری از انتقال گرما، سرما یا سروصدا از محیطی به محیط دیگر است.

با ما در نگاهی به ویژگی‌ های یکی از بهترین عایق‌های نسل جدید همراه باشید.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره عایق الاستومری ای پی دی ام هستید به این صفحه مراجعه کنید.


عایق الاستومری ان بی آر چیست؟

عایق الاستومری ان بی آر نسل جدیدی از عایق‌ها است. عایق الاستومری ان بی آر به‌دلیل برتری‌های فراوانی که دارد، جایگزین بسیاری از عایق‌های سنتی و قدیمی شده است. عایق‌های جدید الاستومری در دو شکل رولی و لوله‌ای، و در انواع مختلفی ساخته می‌شوند.

عایق الاستومری ان بی آر کاربرد فراوانی در صنعت خانه‌سازی و صنایع دیگر دارد. می‌توان گفت عایق الاستومری ان بی آر عایقی همه‌کاره است. از این عایق به‌عنوان عایق حرارتی، عایق برودتی و حتی عایق آکوستیک استفاده می‌شود.


عایق الاستومری NBR چیست؟

عایق الاستومری NBR یکی از انواع عایق‌های الاستومری است که با نام‌های Perbunan، Nipol، Europrene و Buna-N هم خوانده می‌شود. عایق الاستومری ان بی آر از مواد پلیمری نیتریل بوتادین رابر یا NBR ساخته شده است. این مواد مقاومت زیادی به عایق بخشیده‌اند و آن را در برابر آسیب‌های مختلف محیطی مانند ضربه، فشار و آسیب‌های دیگر بادوام و ایمن ساخته‌اند. NBR عایق از بهترین عایق‌های موجود برای عایق‌کاری لوله و تاسیسات مختلف است.


کاربرد های عایق الاستومری NBR

عایق الاستومری ان بی آر کاربردهای مختلفی دارد:

  • عایق NBR مقاومت بالایی در برابر سوخت‌های مایع و روغنی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن هم در صنعت و در تماس با این‌گونه مواد است.
  • صنعت خودروسازی یکی دیگر از زمینه‌های کاربرد لاستیک NBR است. از این عایق در بخش‌هایی از خودرو استفاده می‌شود که انتقال سوخت و روغن را بر عهده دارند. بخش‌هایی مانند شیلنگ‌های حمل سوخت و روغن، درزگیر یاتاقان، محفظه روغن، لنت ترمز و همچنین درزگیر پمپ آپ.
  • عایق الاستومری ان بی آر در صنایعی مانند ساخت دستکش، عایق‌کاری لوله‌ها، تولید کفش کار و ظرف‌های مختلف هم کاربرد دارد.

از کاربردهای دیگر عایق‌های NBR می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عایق کردن تجهیزات و لوله‌های آب سرد.
  • عایق کردن لوله‌ها و تجهیزات آب گرم.
  • عایق کردن سیستم‌های تهویه.
  • عایق‌کاری صوتی لوله‌ها و داکت‌ها.

مجموعه سانا عایق مفتخر است تمامی خدمات مربوط به عایق مخازن پتروشیمی را در اختیار شما قرار دهد.


ویژگی‌ های عایق الاستومری NBR

عایق الاستومری ان بی آر برتری‌های زیادی نسبت به عایق‌های سنتی دارد. این عایق نسبت به عایق‌های سنتی بسیار کارآمدتر و بهتر است، اما هزینه عایق الاستومری NBR نیز نسبت به عایق‌های سنتی بیشتر و بالاتر است. 


انواع عایق الاستومری NBR

عایق در دو نوع اصلی NBR و EPDM ساخته می‌شود. این دو نوع عایق شباهت‌های بسیاری به هم دارند، اما در برخی ویژگی‌ها نیز با یکدیگر تفاوت دارند. عایق EPDM در برخی از ویژگی‌ها، کاربری بهتری از NBR عایق دارد. 

 

مقایسه عایق الاستومری NBR با عایق الاستومری EPDM

هر دو نوع عایق از مواد پلیمری ساخته شده‌‌اند و هر دو انعطاف‌پذیر هستند. بنابراین در بسیاری از خواص مشترک هستند. در واقع این دو ماده در بسیاری از ویژگی‌ها مانند رسانایی حرارتی، آسان بودن نصب، ساختار مکانیکی و... شبیه به هم هستند. اما در خصوصیاتی مانند میزان مقاومت در دماهای بالا، مقدار انعطاف‌پذیری در دماهای پائین و ضریب اصطکاک تفاوت‌هایی دارند. البته هزینه عایق الاستومری NBR هم می‌تواند با هزینه عایق EPDM متفاوت باشد.

درباره شباهت‌ها و تفاوت‌های این دو عایق به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:


جنس عایق:

در مقایسه جنس این دو نوع عایق باید گفت عایق الاستومری ان بی آر از سه ماده مختلف با نام‌های Nitril، Butadiene و Rubber تشکیل شده است. اما عایق EPDM از چهار ماده ethylene Propene Diene Methylene تشکیل شده است.


مقاومت در برابر آتش:

آنچه بر اساس آزمایش‌های مختلف مشخص شده، این نکته است که هر دو نوع عایق NBR و EPDM از نظر درجه اشتعال با هم برابر هستند. اما مقدار مقاومت عایق EPDM در برابر آتش بیشتر از عایق NBR است. 


مقاومت در برابر خوردگی:

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های عایق که آنها را پرکاربرد ساخته است، مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی است. در واقع اگر نصب این عایق‌ها به شیوه درست و به دست کارشناس آن انجام شود، دچار خوردگی نمی‌شوند. بدین ترتیب هر دو نوع این عایق‌ها در برابر خوردگی بسیار مقاوم هستند. البته بهتر است پیش از عایق کردن لوله‌های فولادی با دمای بالا، روی آنها با پوششی مقاوم در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی پوشانده شوند.


دوستدار محیط زیست:

مواد مختلف موجود در عایق‌های سنتی آسیب‌های زیادی به محیط زندگی انسان و دیگر موجودات وارد می‌کنند. موادی مانند آزبست، سیانور و فرمالدئید که در برخی از عایق‌های سنتی وجود دارند، برای انسان و محیط زیست خطرناک هستند. از بهترین ویژگی‌های هر دو نوع عایق‌ NBR و EPDM سازگاری آنها با محیط زیست است. در هیچ‌کدام از این دو عایق، هیچ‌گونه مواد سمی و آسیب‌زننده به طبیعت وجود ندارد. همچنین بهره بردن از هر دوی این عایق‌ها مشکل پوستی و تنفسی برای انسان ایجاد نمی‌کنند.

اگر به دنبال خرید عایق فوم الاستومری مشهد هستید به این صفحه مراجعه کنید.


اندازه:

NBR عایق و عایق الاستومری EPDM در اندازه‌های طولی یکسانی به بازار ارائه می‌شوند. تفاوت این دو نوع عایق در ضخامت‌های آنها است. عایق الستومری EPDM در ضخامت‌های بالا تولید نمی‌شود.


محدوده دمایی بالا:

یکی از تفاوت‌های عایق الاستومری ان بی آر با عایق EPDM بالاترین محدوده دمایی قابل‌استفاده برای هرکدام است. بالاترین دمای قابل‌تحمل برای عایق NBR، 120 درجه سانتی‌گراد، و بالاترین دمای قابل تحمل عایق EPDM، 150 درجه سانتی‌گراد است. 


محدوده دمایی پائین:

پائین‌ترین دمایی که هریک از این دو نوع عایق می‌توانند تحمل کنند نیز با یکدیگر متفاوت است. پائین‌ترین دمای قابل‌تحمل برای عایق NBR، منفی 10 درجه سانتی‌گراد، و پائین‌ترین دمای قابل‌تحمل برای لاستیک EPDM، منفی 30 درجه سانتی‌گراد است.

 

مقاومت در برابر اشعه فرابنفش خورشید و شرایط آب‌وهوایی:

NBR عایق و عایق EPDM در برابر تابش پرتوهای فرابنفش خورشید مقاومت خوبی نشان می‌دهند. اما اگر زمان طولانی در برابر نور خورشید بمانند، هر دو نوع عایق دچار آسیب می‌شوند. با اینکه عایق EPDM مقاومت بیشتری در برابر تابش اشعه خورشید نشان می‌دهد، اما باز هم دچار آسیب می‌شود. بهترین راه برای محافظت هر دو عایق از پوسیدگی در برابر نور خورشید، روکش کردن آنها است.

بدین ترتیب در محیط‌های باز باید از عایق‌های روکش‌دار استفاده شود. روکش‌های آلومینیومی می‌تواند از این عایق‌ها محافظت کند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که روکش‌های آلومینیومی به‌راحتی به عایق NBR می‌چسبد، اما به عایق EPDM نمی‌چسبد. 


آسانی نصب:

نصب عایق‌های الاستومری NBR آسان‌تر از نصب عایق‌های EPDM است. عایق ان بی آر انعطاف بیشتری دارد، آسان‌تر برش می‌خورد و آسان‌تر نصب می‌شود.

چسبندگی عایق EPDM بیشتر است. همچنین ضریب اصطکاک آن هم بالاتر است و حالت لاستیکی آن باعث می‌شود تا کار نصب کمی سخت‌تر شود. عایق EPDM برخلاف عایق NBR بر روی لوله سر نمی‌خورد و نصب آسانی ندارد.


مقاومت در برابر آب و رطوبت:

هر دو عایق NBR و EPDM در برابر نفوذ آب مقاومت خوبی دارند. البته ضریب مقاومت لاستیک EPDM اندکی بهتر از NBR است. اما در این باره باید نکته‌ای را در نظر داشت باشید. هیچ‌کدام از این دو نوع عایق مناسب کار در زیر آب نیستند، چراکه آب پس از مدتی ساختار سلولی آنها را تخریب می‌کند.


مقاومت در برابر نفوذ هوا:

در برابر نفوذ هوا، عایق EPDM آسیب‌پذیرتر می‌شود. از برتری‌های عایق ان بی آر این است که هوا نمی‌تواند به آسانی در آن نفوذ کند. هوا با نفوذ در لایه‌های عایق  EPDM باعث چین‌خوردگی آن می‌شود. چین‌خوردگی درازای این عایق را کمتر می‌کند و باعث پارگی و شکاف در بخش‌های مختلف آن می‌شود. شکاف‌های به ‌وجود آمده هم باعث هدر رفتن انرژی می‌شوند.


مقاومت کششی:

مقاومت کششی عایق الاستومری ان بی آر بیشتر از عایق EPDM است. NBR عایق در برایر پارگی و سائیدگی هم مقاوم‌تر از EPDM است. 


مقاومت در برابر بخار آب: 

هردوی این عایق‌ها مقاومت خوبی در برابر بخار آب پائین دارند.


چگونگی تشخیص لاستیک NBR از لاستیک EPDM:

برای تشخیص این دو عایق از یکدیگر می‌توانید یک تکه از عایق را با دمای نه‌چندان زیاد در داخل مایکروویو قرار دهید. پس از دو دقیق آن را بیرون بیاورید. در این زمان عایق NBR دود می‌کند و بوی آن در فضا پخش می‌شود. اما عایق EPDM هیچ دود و بویی در محیط پخش نمی‌کند. 

ما در مقاله های قبلی درباره فروش بهترین عایق الاستومری توضیح دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.


قیمت عایق الاستومری NBR

NBR عایق نوعی لاستیک مصنوعی است و مقاومت بالایی در برابر ضربه و فشار دارد. به همین دلیل هم قیمت عایق الاستومری NBR بالاتر از بسیاری از عایق‌های سنتی است.

عایق الاستومری ان بی آر انواع مختلفی دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل در تعیین قیمت عایق الاستومری NBR انواع آن است. هزینه عایق الاستومری NBR در نوع رولی و لوله‌ای آن با یکدیگر متفاوت است. عامل دیگر تعیین‌کننده در قیمت عایق الاستومری NBR اندازه آن است. ضخامت‌های مختلف این عایق در قیمت آن تاثیرگذار است. 

روکش‌دار بودن یا بدون روکش بودن عایق هم عامل دیگری در تعیین هزینه عایق الاستومری NBR است. چسب‌دار یا بدون چسب بودن این عایق، و البته فروشنده آن هم عوامل موثر دیگری در هزینه عایق الاستومری NBR است. 


سخن پایانی:

یکی از پیشرفت‌هایی که در سال‌های اخیر در صنعت صورت گرفته، ساخت نسل جدید عایق‌ها است. نسل جدید عایق NBR باعث پیشرفت‌های زیادی در صنایع مختلف شده است. این عایق‌ها زندگی را آسان‌تر کرده‌اند و چرخ‌های صنعت را با سرعت بیشتری به گردش درآورده‌اند. علاوه بر آن، دوستدار محیط زیست هم هستند و جزو مواد آسیب‌زننده به طبیعت به شمار نمی‌روند.

با ما تماس بگیرید

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید

زبان مورد نظر را انتخاب نمایید
FA EN FA