سانا عایق سانا عایق سانا عایق
Menu
مشاور آنلاین

عایق صوتی پلیمری ساختمان

Scroll Down

عایق صوتی پلیمری ساختمان


عایق صوتی پلیمری ساختمان در سال‌های اخیر به بخش مهم و ثابتی از ملزومات جانبی در ساخت و سازهای مدرن اغلب نقاط دنیا تبدیل شده است. دلیل اصلی این موضوع نیز افزایش آلودگی‌های صوتی در محیط اطراف ما و نیاز به ایجاد آرامش و کنترل این صداهای مزاحم است.

این همه باعث شده محققین برای تولید ملزومات جدیدی جهت کنترل کاهش انتقال صدا دست به‌کار شوند. نتیجه موفقیت آنها در این تحقیقات، تولید انواع عایق صوتی ساختمان است که امروزه در دسترس همگان است.

تنوع این محصولات نیز فرصت موازی پدید آورده تا پیمانکاران و سازندگان بناهایی با کاربری‌های مختلف با بیشترین بهره‌گیری را از این تجهیزات فضای مورد نظر را در برابر ورود و خروج صدا ایزوله کنند.


عایق صوتی پلیمری ساختمان چیست؟

انتقال صدا از جایی به جای دیگر بخش مهمی از فیزیک اشیاء را تشکیل می‌دهد. بررسی این موضوع و کنترل آن نیز طی سال‌ها به شاخه‌ای از علوم تبدیل شده و مورد توجه ویژه کاربران و محققین قرار گرفته است.

با گسترش روزافزون صنایع ساختمانی در چند دهه اخیر، نیاز به پیگیری این موضوع و استفاده بهینه از لوازم و شیوه‌های کنترل صدا نیز به این صنعت افزوده شده است.

بر این اساس کاربردهای متنوع عایق صدا در ساختمان امروزه به‌عنوان شاخه‌ای از علوم مهندسی مطرح است.

عایق صوتی بهترین شیوه برای پیشگیری و مقابله با صداهای مزاحم در محیط است و از طرفی کاربرد آن در سازه از ابتدا و در مراحل ساخت مانع از ورود و خروج صدا به ساختمان می‌شود.

باید در نظر داشت تنها مشکل در مورد این صداها موضوع انتقال آنها نیست بلکه جذب صدا نیز از دیگر مواردی است که ایجاد مشکل می‌کند. پس به‌منظور کنترل این موضوع و به‌کارگیری مصالح مناسب باید هر دو این موارد را در نظر داشت. برخی مصالح جذب خوبی از صدا دارند، اما همزمان با مشکل انتقال آسان آن از نقطه‌ای به نقطه دیگر نیز مواجه هستند.

گروهی نیز مقاومت خوبی در برابر صدا دارند، اما در مقابل آن را به‌راحتی منعکس می‌کنند. این موارد چنین مصالحی را از خواص مثبت آکوستیک دور کرده و آنها را به گزینه‌های نامناسبی برای این کار تبدیل می‌کند.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره عایق فوم الاستومری هستید به این صفحه مراجعه کنید.


آشنایی با مکانیزم‌ های انتقال صدا در محیط ساختمان

صداها همه جا اطراف ما هستند، گرچه منابع تولید آنها با یکدیگر فرق دارد و از نظر انتقال از نقطه‌ای به نقطه دیگر نیز با یکدیگر متفاوتند.

اصولا اصوات هوایی یا هوابردی مانند صدای رادیو و تلویزیون، حرف زدن و صدای خودروها در هوا تولید می‌شوند. اما برخی دیگر از اصوات که با نام کوبه‌ای یا ضربه‌ای شناخته می‌شوند توسط ضربه مکانیکی ایجاد می‌شوند. مانند صدای گام برداشتن بر روی سطوح، بستن درب و ضربه به آلات موسیقی و غیره

عایق صوتی قادر است هر دو این موارد را پوشش داده و مانع از جابجایی و انتقال آنها شود.

در ساده‌ترین تعریف به ماده‌ای که با توجه به گیرنده و منبع صدا میزان انتقال آن را کاهش می‌دهد، عایق صوت می‌گویند. این ماده با مکانیسم خاص خود صدا را حذف یا جذب می‌کند و به‌عبارتی آلودگی صوتی را از بین می‌برد.

در ادامه مطلب به معرفی عایق صوتی پلیمری ساختمان و فواید کاربردی آن می‌پردازیم.


مزایای عایق صوتی پلیمری ساختمان

عایق‌های صوتی همانطور که بیان شد به مصالحی گفته می‌شود که با کارگذاری در ساختمان مانع از انتقال و جابجایی صدا شده و آرامش را در فضا برقرار می‌کنند.

این ملزومات دارای قابلیت ایجاد مانع در مسیر حرکت صدا بدون استفاده از پارامترهای فاصله، موانع موجود و اشیاء قرار گرفته در مسیر را دارند. به‌عبارتی این مصالح در محیط‌های گوناگون و فارغ از شرایط فیزیکی ممانعت از انتشار صوت را انجام می‌دهند.

این کار به یکی از دو روش جذب یا محو صدا صورت می‌گیرد و نتیجه آن همواره کاهش سر و صدای مزاحم و ایجاد محیطی همگن و یکنواخت است که در آن انتقال اصوات مزاحم یا آلودگی صوتی کنترل می‌شود.

برای مثال عایق صوتی کف ساختمان مانع از انتقال صدای تردد و گام برداشتن افراد در طبقات فوقانی به طبقات زیرین شده و تا حد زیادی از آلودگی صوتی در این زمینه می‌کاهد.

مجموعه سانا عایق مفتخر است تمامی خدمات مربوط به عایق الاستومری کانال تاسیسات را در اختیار شما قرار دهد.


با مزایای کاربردی عایق صوتی پلیمری ساختمان آشنا شویم!

از مزایای گوناگون کاربرد عایق صوتی پلیمری ساختمان می‌توان به موارد شاخص و مهم زیر اشاره کرد:

محدود کردن انتشار صداهای ناخواسته: یکی از مشکلات موجود در مورد آلودگی صوتی، انتشار صداهای ناخواسته به‌دلیل جنس مواد و قابلیت بالای انتقال در آنهاست. مانند زمانی که مصالح کلاسیک و معمولی صدا را به‌راحتی از نقطه‌ای به نقطه دیگر منتقل کرده توانایی کنترل آن را ندارند.

این مورد به‌ویژه در مکان‌هایی با چند نوع کاربری همزمان ایجاد مشکل می‌کند. با استفاده از عایق صدا ساختمان می‌توان به‌راحتی مانع از بروز این مشکل شد و صداها را تا حد امکان کنترل نمود.

کاهش انتقال و جابجایی صدا: انتقال صدا از اتاق‌های مجاور به‌ویژه در آپارتمان‌های مسکونی از مشکلات معمول و متداولی است که با ابداع عایق صوتی پلیمری ساختمان تا حد زیادی حل شده است. با توجه به نوع سازه، متراژ و پلان اجرا شده در آپارتمان‌ها میزان انتقال صدا از واحدی به واحدهای دیگر و حتی از اتاقی به اتاق دیگر متفاوت است. این نکته در مواردی ایجاد اشکال کرده و آسایش ساکنین را مختل می‌کند. با کاربرد عایق صدا دیوار از انتقال صدا و مشکلات ناشی از آن پیشگیری می‌شود.

بهبود کیفیت صدا: تداخل اصوات مختلف از مشکلاتی است که در صورت بروز آن از کیفیت صدا کاسته می‌شود. این مورد به‌ویژه در استودیوهای ضبط و پخش و نیز سالن‌های اجرای موزیک و فایل‌های صوتی مشکل‌ساز بوده و از سطح کیفی کار به‌شدت می‌کاهد. با استفاده از عایق صوتی پلیمری ساختمان و کنترل ورود و خروج امواج صدا، این مشکل تا حد قابل قبولی کم شده و بر کیفیت صدا افزوده می‌گردد.

کاهش و کنترل سر و صدا: این مورد به‌ویژه در مکان‌های آموزشی از کاربردهای وسیع و مفیدی برخوردار است. هم‌چنین در فضاهای بیمارستانی و درمانی کاربرد این عایق‌ها با اقبال خوبی روبروست.


از تنوع عایق صوتی پلیمری ساختمان چه می‌دانیم؟

عایق صدا در ساختمان دارای انواع مختلفی است که هر یک علاوه بر کاربردهای عمومی از مزیت‌های اختصاصی نیز برخوردارند. اگر بخواهیم به عایق‌های صوتی کلاسیک نیز اشاره کنیم، با لیست بلند بالایی روبرو خواهیم بود که از پشم شیشه و پشم سنگ تا دیوارهای پوششی کناف و کاشی و دیوارهای پوشیده شده از صفحات فیبرهای سلولزی را شامل می‌شود. مواردی مانند فوم ایکس پی اس، فوم ریباند و یونولیت در کنار پشم سرباره نیز از دیگر انواع عایق صوتی به‌شمار می‌آیند.

اما در مورد نسل جدید عایق صوتی پلیمری ساختمان این محصولات کاملا مهندسی شده و از کاربردهای تخصصی نیز برخوردارند. عایق‌های صوتی از جنس فوم‌های شانه تخم مرغی و پلی یورتان پاششی، لایه‌ای و تزریقی، فوم‌های صداگیر پلی اتیلن و ترکیبی و نیز کاشی‌های فلزی متخلخل هر یک به‌نوعی این وظیفه را به‌عهده دارند.

پنل‌های آکوستیکی: پنل‌های آکوستیک از نمونه‌های انعطاف‌پذیر و موفق این ملزومات هستند که با زیبایی ظاهری و تنوع بالای رنگی دارای خواص دکوراتیو نیز هستند. این پنل‌ها از جنس پلی اورتان، مقاومت و ماندگاری بالا و با قیمت اقتصادی و مقرون به‌صرفه به‌دلیل تنوع بالای رنگی در فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

فوم‌های عایق شانه تخم مرغی: بیشترین کاربرد فوم‌ شانه تخم‌مرغی در استودیوهای صدابرداری، سالن‌های سخنرانی و کنفرانس، ساختمان‌های اداری و مسکونی با جمعیت بالا و نیز سالن‌های تئاتر و سینما است. شکل خاص و طراحی صنعتی صورت گرفته بر روی این محصولات باعث شده سطح تماس به‌مراتب بیشتری داشته و در نتیجه از عملکرد مطلوبی نیز برخوردار باشند. این متریال که در آن از پلیمر پلی اورتان استفاده شده در رنگ‌های تیره و اغلب خاکستری و مشکی تولید می‌شود و مکانیسم مقابله آن با صدا شامل جذب صدا و مقابله با بازتاب آن است.

عایق آکوستیک پاششی از جنس پلی اورتان: این نوع عایق صوتی پلیمری ساختمان بیشترین کاربرد را در کشورهای پیشرفته داشته و با استقبال بالایی روبرو شده است. محصولی با صرفه اقتصادی و قابلیت مانور در ابعاد مختلف که میزان ضخامت پاشش آن به اختیار کاربران و وابسته به میزان مورد نظر جذب صوت است و در هر دو نوع نوفه و کوبه عملکرد مثبتی ارائه می‌دهد.

عایق صوتی پلی اورتان مناسب برای جذب نوفه را فوم هوابرد یا سلول باز می‌نامند که دانسیته بین 10 تا 15 کیلوگرم بر متر مکعب برای آن کاملا مطلوب است.

برای جذب صوت کوبه نیز دانسیته 50 تا 60 کیلوگرم بر متر مکعب مناسب است. این محصول از انواع عایق صوتی حرارتی پلیمری به‌شمار می‌آید و علاوه بر جذب صوت و ممانعت از انتشار ناخواسته آن، حرارت را نیز کنترل می‌کند.


مزیت کاربردی عایق صوتی پلی اورتان پاششی 

از مزایای این نوع عایق صوتی حرارتی پلیمری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• کاربرد وسیع و آسان در انواع دیوارهای گچ و کناف

• پوشش وسیع تمام منافذ به دلیل وسعت کار و افزایش حجم

• صرفه اقتصادی بالا در عایق صوتی پلیمری ساختمان

• بهترین جایگزین برای عایق‌های کلاسیک نظیر پشم سنگ و پشم شیشه

• طول عمر بالا (بیش از 25 سال) با حفظ ظاهر اولیه و بدون ریزش

• اجرای یکپارچه و فاقد درز

• افزایش مقاومت سطحی و طول عمر نمای ساختمان به‌دلیل خواص چسبندگی قوی

• وزن پایین و کاهش فشار بر روی ساختمان

• بیشترین میزان جذب صوت به‌دلیل داشتن مکانیسم سلول باز

• مقاومت بالا در برابر ضربات مکانیکی

• مناسب برای دیوارهای مشترک از آپارتمان تا واحدهای استودیوی ضبط صدا و موتورخانه

لازم به‌ذکر است این نوع عایق به‌دلیل ماندگاری بالا و بازیافت طولانی مدت برای ساختمان‌هایی با نیاز مداوم به بازسازی توصیه نمی‌شود. هم‌چنین در مراحل اجرای آن به‌دلیل وجود گازهای سمی تولید شده ممکن است مشکلات تنفسی ایجاد شود. برای پیشگیری از بروز این مشکلات رعایت مراتب ایمنی و استفاده از ماسک و دستکش ویژه هنگام نصب الزامی است.


ویژگی های عایق صوتی حرارتی پلیمری ساختمان ایده‌آل کدام است؟

این روزها که کاربرد عایق‌های صوتی به بخشی از مهندسی ساختمان‌های مدرن تبدیل شده، انتخاب عایق مناسب برای این کار نیز موضوعی تخصصی تلقی می‌شود.

برای آنکه انتخاب موفقی در زمینه عایق صوتی پلیمری ساختمان داشته باشیم باید به این نکات توجه کنیم:

چگالی مناسب: یک عایق صدای مناسب، بسته به میزان انتظاری که برای کنترل صدا از آن می‌رود باید دانسیته و فشردگی لازم را داشته و از ضخامت لازم برخوردار باشد. در مورد نمونه‌های پاششی این مورد هنگام اجرای عایق‌کاری منظور می‌شود.

تناسب با محل استفاده: بسته به اینکه محل کاربرد عایق صوتی حرارتی پلیمری کجاست و چه شکلی دارد، نوع آن نیز متفاوت خواهد بود. برای مثال انواع رولی، لوله‌ای و نیز نمونه‌های تزریقی و پاششی پلی اورتان هر یک برای فضایی مناسب بوده و کاربردهای خاصی دارند.

صرفه اقتصادی: اینکه هزینه عایق صوتی پلیمری ساختمان چه میزان باشد از موارد مهم و کلیدی، به‌ویژه در پروژه‌های بزرگ به‌شمار می‌آید. بر این اساس لازم است برای به‌کارگیری این محصولات باید به قیمت آنها و سهمی که در مخارج کلی ساخت و ساز شامل می‌شوند توجه کافی داشته باشیم.


قیمت عایق صوتی پلیمری چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت عایق صوتی پلیمری ساختمان با توجه به فاکتورهای گوناگون تعیین می‌شود.

یکی از مهم‌ترین این موارد، دانسیته یا چگالی عایق پلیمری صوتی است که به نوبه خود نقش مهمی در عملکرد این ملزومات داراست. هر قدر این عدد بزرگ‌تر باشد کاربرد عایق صوتی برای ممانعت از انتشار ناخواسته اصوات مزاحم موفق‌تر عمل خواهد کرد.

در مورد نمونه‌های لایه‌ای و پاششی عایق صوتی پلیمری ساختمان، این میزان بستگی مستقیم به ضخامت لایه ایجاد شده دارد.

ضریب انتقال صدا در این مواد مورد بعدی مهمی است که به تعیین قیمت عایق صوتی پلیمری ساختمان کمک می‌کند. در مورد عایق حرارتی پلیمری نیز این مورد بسیار موثر بوده و بر تعیین قیمت آن اثر قطعی دارد.

برای تعیین قیمت عایق صوتی حرارتی پلیمری ساختمان به‌عنوان محصولی ترکیبی و چند منظوره نیز، لازم است هر دو مورد چگالی و ضریب انتقال صدا و حرارت در نظر گرفته شود. هم چنین دامنه تحمل دما در هر عایق با نوع دیگر متفاوت است که به‌طور قطع بر قیمت عایق صوتی پلیمری ساختمان موثر خواهد بود.

مورد تعیین کننده بعدی شیوه اجرای عایق‌کاری با عایق صوتی پلیمری ساختمان است که در دو نوع توکار و روکار قابل انجام است. انتخاب این شیوه برای رسیدن به بهترین نتیجه به عوامل گوناگونی نظیر دانسیته محصول و نوع کاربرد آن نیز بستگی دارد و خود بر قیمت نهایی عملیات عایق کاری موثر است.


از بهترین عایق صوتی ترکیبی چه می‌دانیم؟

اغلب این سوال مطرح می‌شود که بهترین عایق صدا دیوار کدام است؟

پاسخ این سوال بستگی به نوع و میزان نیاز ما به مهار صدا در ساختمان و نیز میزان هزینه‌ای دارد که مایلیم برای این کار صرف کنیم. همین‌طور به این بستگی دارد که آیا می‌خواهیم از نمونه‌های پلیمری و مدرن برای این منظور استفاده کنیم، نمونه‌های کلاسیک را در نظر داریم، یا مایلیم ترکیبی از این دو را به‌کار بگیریم؟

برای استفاده ترکیبی از عایق‌های کلاسیک و مدرن، بدون شک کاربرد فوم سایلنت یا آکوستیک در لایه زیرین و استفاده از پشم سنگ در بخش رویی و لایه فوقانی با عملکرد موفقی همراه است. این نمونه یکی از موفق‌ترین ایده‌ها برای جذب حداکثری صدا به‌شمار می‌آید. گرچه نمی‌توان از مضرات و مشکلات پشم سنگ نیز غافل ماند.


عایق صوتی کف ساختمان چیست؟

کف ساختمان از جمله جاهایی است که نقش مهمی در ایجاد و انتشار آلودگی صوتی ایفا می‌کند. از راه رفتن افراد تا کشیدن اشیا و ضرباتی که بر کف ساختمان وارد می‌شوند هر یک به‌نوعی در ایجاد صداهای مزاحم و انتقال آن به طبقات پایین‌تر موثرند. برای جلوگیری از این پیشامد، کاربرد عایق‌های صوتی کف ساختمان راه حلی مناسب است.

برخی از این عایق‌ها اشیاء و ملزومات زندگی هستند. فرش و موکت از جمله لوازمی هستند که به‌طور معمول آنها را مورد استفاده قرار می‌دهیم بدون آنکه از تاثیر شایان آنها در کم کردن و حذف صداهای مزاحم در محیط خود چندان آگاه باشیم. همانطور که رنگ و کاغذ دیواری و حتی لوازم دکوراتیو موجود در هر ساختمان مانع از انتشار آلودگی صوتی در محیط شده و نقش عایق صوتی دیوار را ایفا می‌کنند.

اما در سازه‌ های مدرن، علاوه بر به‌کارگیری اشیاء و لوازم جذب کننده صدا، از عایق صوتی پلیمری ساختمان کف و دیوار نیز استفاده می‌شود.

عایق صوتی کف در آپارتمان‌ها نقش مهمی در این مورد ایفا می‌کند. از سرامیک کف که منعکس کننده صداست تا برگزاری مهمانی، اجرای حرکات ورزشی و حتی بازی و جنب و جوش‌های کودکانه می‌تواند موردی برای انتقال صدا به طبقه زیرین و بروز مشکلاتی در این ارتباط باشد.

اما با استفاده از عایق صوتی کف ساختمان می‌توان این مشکلات را از بین برد و زندگی راحت‌تری را در ساختمان تدارک دید. بیان اینکه airborn یا هوابرد چیست تا حد زیادی موضوع را مشخص می‌کند.

صداهای مختلف به هر شکل تولید شده باشند از طریق هوابرد یا حرکت امواج صدا در هوا به‌ گوش ما می‌رسند. عایق‌ کف مانع از این انتقال شده و جریان هوابرد را به شکل کاملا فنی قطع کرده و آرامش و سکوت را به زندگی آپارتمانی بازمی‌گرداند.


سخن پایانی...

وجود صداهای مختلف و انتقال‌ آنها از بخشی به بخش دیگر موضوعی کاملا طبیعی است اما در مواردی که نیاز به سکوت و آرامش و محیط ایزوله از این نظر داریم می‌تواند مشکل‌زا باشد.

خوشبختانه با وجود عایق صوتی پلیمری ساختمان این مشکل تا حد زیادی پایان یافته است. این نوع عایق در کنار انواع عایق صوتی حرارتی پلیمری با تنوع بالا و کاربری مفید امروزه نقش مهمی در طراحی و ساخت بناهای مهندسی دارند.

امروزه و با کاربرد عایق صوتی در ساختمان مشکل آلودگی صوتی و انتقال ناخواسته صدا تا حد زیادی حل و رفع شده است.

عایق صوتی حرارتی پلیمری

عایق صوتی حرارتی پلیمری یکی از بهترین انتخاب ها برای تجهیزات و ساختمان هاست. این عایق یکی از راه حل های ضروری برای ساختمان ها در طولانی مدت است. استفاده از این عایق می تواند هزینه های شما را تا حد زیادی کاهش دهد.

وقتی از عایق برای تجهیزات و ساختمان استفاده می کنید، از هدر رفتن و خارج شدن گرمای سیستم جلوگیری می کنید. این جلوگیری از خروج گرما، سبب استفاده و بهره وری بهتر از انرژی می شود. ضمن اینکه وقتی دستگاه از انرژی زیادی استفاده می کند، فشار زیادی را متحمل می شود و در زمان کوتاهی مستهلک می شود.

استفاده از عایق به دستگاه کمک می کند تا این هدر رفت انرژی کاهش پیدا کند و دستگاه طول عمر بیشتری داشته باشد. با استفاده از عایق به نوعی سلامت و طول عمر دستگاه تضمین می شود. بهترین زمان برای اینکه از عایق ها استفاده کنید، در زمان ساخت و ساز های اولیه و احداث ساختمان است.

به علاوه اگر قصد بازسازی ساختمان را دارید، عایق صوتی حرارتی پلیمری را به یاد داشته باشید. در ادامه درباره بهره وری انرژی با کمک عایق حرارتی پلیمری، افزایش مقاومت ساختمان، کاهش آلوگی صوتی، عملکرد عایق در صنایع مختلف و مقایسه جذب صدا با عایق صدا صحبت می کنیم.


بهره وری انرژی با استفاده از عایق حرارتی پلیمری

قبل از اینکه به صورت کلی درباره عایق صوتی حرارتی پلیمری صحبت کنیم، باید به مسئله عایق حرارتی به صورت جداگانه بپردازیم. این عایق در انواع ساختمان ها اعمال می شود. با استفاده از آن می توانید به صورت موثر تری از انرژی استفاده کنید.

به این ترتیب به صورت موثری از اتلاف انرژی هم جلوگیری می شود. در نگاه اول نصب و استفاده از عایق صوتی حرارتی پلیمری هزینه ای اضافی و غیر ضروری تلقی می شود. این در حالی است که با استفاده از آن در طولانی مدت، شاهد دستاورد های اقتصادی آن خواهید بود.

در صورتی که به درستی از این عایق ها استفاده کنید، هزینه های انرژی تا 50 درصد کاهش پیدا می کند. با توجه به اینکه امروزه منابع مختلف به سرعت در حال کاهش و اتمام هستند، استفاده از عایق حرارتی یک راه حل هوشمندانه برای استفاده بهتر از انرژی است. چه در دستگاه های صنعتی و چه در ساختمان ها استفاده از این نوع عایق، بهترین راه برای کاهش هزینه ها و استفاده بهتر از انرژی است.


افزایش مقاومت ساختمان با عایق صوتی حرارتی پلیمری

برای احداث یک ساختمان هزینه های زیادی برای مصالح و نیروی کار استفاده شده است. ساخت و ساز به معنای یک سرمایه گذاری است. به علاوه اینکه تعمیرات هزینه هایی به شما تحمیل می کند که با مراقبت درست می توان از آن جلوگیری کرد.

یکی از راهکار های جلوگیری از تحمیل هزینه های هنگفت برای تعمیر، استفاده از عایق صوتی حرارتی پلیمری است. این عایق می تواند در برابر یخ زدگی، کپک، تغییر شکل ساختمان و ضعیف شدن قطعات آن جلوگیری کند. با استفاده از یک عایق حرارتی ساختمان شما دوام و ایمنی خوبی خواهد داشت.

یکی از نکاتی که در زمان خرید باید به آن دقت کنید، ضخامت و اندازه عایق هاست. تعیین ضخامت و اندازه مورد نیاز شما با کمک افراد متخصص و با تجربه در این زمینه به راختی امکان پذیر است.


استفاده از عایق صوتی حرارتی پلیمری برای کاهش آلودگی صوتی

امواج صوتی در ساختمان یا در تجهیزات صنعتی حرکت می کنند. این امواج وقتی به سطوح برخورد می کنند، بر می گردند یا جذب می شوند. در صورتی که امواج صدا به سطوح سفت و سخت برخورد کند، دوباره به محیط بر می گردد.

این سطوح سفت سخت می توانند دیوار ها، سقف ها یا حتی دیواره های یک دستگاه بزرگ و صنعتی باشند. این انعکاس صدا سبب آلودگی صوتی می شود و در بلند مدت برای کارکنان آزاردهنده خواهد بود. موادی که در عایق صوتی و حرارتی پلیمری استفاده شده است، از این انعکاس جلوگیری می کنند.

معمولا بافت عایق ها نرم و منعطف است و صدا را بر نمی گرداند. با جذب و مسدود کردن این سر و صدا ها، از آلودگی صوتی جلوگیری می شود. به این ترتیب محیطی آرام تر و کم سر و صدا تر خواهید داشت.

از این عایق ها برای دستگاه های صنعتی هم استفاده می شود تا در اثر ارتعاشات موتور و برخورد آن ها با بدنه، آلودگی صوتی ایجاد نشود و تمرکز کارکنان بر هم نخورد. عایق صوتی حرارتی پلیمری به دلیل مسدود کردن سر و صدا ضخامت بیشتری دارد و متراکم تر از عایق های معمولی است.

اهمیت استفاده از عایق صوتی را دست کم نگیرید. بهترین زمان برای نصب و استفاده از عایق صوتی، زمان ساخت و ساز و نوسازی است. اگر قصد دارید از عایق صوتی حرارتی در ساختمان استفاده کنید، قبل از اینکه کفپوش یا دیوار ها در جای خود قرار بگیرند، آن ها را نصب کنید. عایق صوتی یکی از موثر ترین راه ها برای کاهش سر و صدا و ایجاد یک فضای آرام است.


عملکرد عایق صوتی حرارتی پلیمری در صنایع

استفاده از عایق حرارتی فرایند جلوگیری از انتقال حرارت بین مواد و اجسام مختلف است. سال های اخیر عایق بندی ساختمان و دستگاه ها بین افراد مختلف رواج پیدا کرده است. برای ایجاد عایق حرارتی از موادی استفاده می شود که رسانایی حرارتی کمی دارند.

یکی از مشکلاتی که صاحبان صنایع با آن رو به رو هستند، خوردگی دستگاه هاست. این مشکلات خصوصا در پتروشیمی و سایر صنایعی که از لوله و تجهیزات استفاده می کنند، وجود دارد. مراقبت از این لوله ها و قطعات بسیار با اهمیت است.

عایق حرارتی فرایند انتقال گرما بین سطوح مختلف را به تاخیر می اندازد. عایق صوتی حرارتی پلیمری در ساختمان های تجاری هم به وفور استفاده می شود. این عایق ها در بهبود مصرف سیستم سرمایشی و گرمایشی نقش تاثیرگذاری دارند.

به علاوه در صنایع مختلف برای کنترل یا کاهش اتلاف حرارت در لوله ها و تجهیزات، سیستم های میعانات، بویلر ها و بسیاری از تجهیزات دیگر از عایق صوتی حرارتی پلیمری استفاده می شود. با استفاده از این عایق هم سر و صدای ارتعاشات دستگاه کاهش پیدا می کند و هم انرژی گرمایی کمی مصرف می شود.

مشکل خوردگی در صنایع و تجهیزات آن ها جدی است و باید اقدامات پیشگیرانه ای برای آن انجام شود. زنگ زدگی و ترک خوردگی از مشکلاتی است که باعث خوردگی و از بین رفتن تجهیزات می شود. این جاست که به یک عایق صوتی حرارتی پلیمری نیاز پیدا می کنید.

تولید صوتی حرارتی پلیمری

طراحی و تولید صوتی حرارتی پلیمری یک تیر با دو نشان است. این نوع عایق در آن واحد می تواند نیاز های شما را در عایق بندی صدا و حرارت تامین کند. عایق های صوتی حرارتی پلیمری برای استفاده در بلند مدت یک گزینه ایده آل است.

این عایق برای کسانی که در خیابان های شلوغ زندگی می کنند، مناسب است. وقتی از این عایق استفاده می کنید، صدا های مزاحم جذب آن می شوند و با تمرکز بهتر می توانید به کار و زندگی روزمره بپردازید.

فاکتور دیگری که عایق صوتی حرارتی پلیمری تضمین می کند، عایق بندی حرارتی است. تولید صوتی حرارتی پلیمری می تواند در طولانی مدت هزینه های انرژی را کاهش دهد. این ویژگی برای کسانی که قصد صرفه جویی در هزینه ها را دارند، ایده آل است.

عایق بندی خصوصا در مراحل ابتدایی ساخت و ساز کاهش هزینه قبوض را تضمین خواهد کرد. وقتی از انرژی به بهترین نحو استفاده شود، نیازی به روشن نگه داشتن سیستم های گرمایشی و سرمایشی نیست.

به این ترتیب دستگاه ساعات کمتری کار می کند و فشار کمتری هم به آن وارد می شود. فشار کمتر به دستگاه از استهلاک آن جلوگیری می کند و طول عمر سیستم را افزایش می دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم درباره مزایای عایق صوتی حرارتی پلیمری، کاربرد این عایق، اهمیت استفاده از عایق صوتی، عایق حرارتی، اهداف و مزایای عایق حرارتی و فاکتور های قابل بررسی در زمان انتخاب عایق صحبت می کنیم.


مزایای تولید صوتی حرارتی پلیمری

تقریبا می توانیم بگوییم که مواد اولیه برای ساخت عایق ها بی شمارند. هر یک از این مواد اولیه ویژگی های خاص خود را دارند. یکی از این مواد اولیه افزودنی های پلیمری است. افزودنی های پلیمری که برای ساخت و تولید صوتی حرارتی پلیمری هم استفاده می شوند، مزایای زیادی دارند.

این افزودنی ها موجب کاهش هزینه مواد خام، افزایش طول عمر محصول و دستیابی به مواد شیمیایی می شوند. در ادامه به مزیت های اصلی تولید صوتی حرارتی پلیمری را ذکر خواهیم کرد. آتش سوزی یکی از خطرات جدی برای بسیاری از ساختمان هاست.

مواد اولیه و روش های زیادی برای جلوگیری از آسیب به ساختمان در برابر آتش وجود دارند. امروزه به طراحی مواد ضد حریق توجه ویژه ای می شود. یکی از مواد اولیه ای که در برابر آتش سوزی مقاوم است، همین پلیمر است.


کاربرد تولید صوتی حرارتی پلیمری

عایق صوتی حرارتی برای کاهش سر و صدا و حفظ هوای مطبوع داخل ساختمان تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این عایق چند منظوره در لوله ها، ماشین آلات و شیرآلات مختلف کاربرد دارد. سازه های کامپوزیتی همان عایق های تولید صوتی حرارتی پلیمری هستند که انواع مختلفی هم دارند.

با ما تماس بگیرید

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با ما تماس بگیرید